Credissimo официален партньор на „Хижа на годината“ 2024

Компанията ще осигури 20 напълно оборудвани аптечки за първа помощ, които ще бъдат разположени в избрани планински хижи и заслони.

0
 

Сподели

Shares

Щастливи сме да ви представим новите партньори на кампанията „Хижа на годината 2024“ – Credissimo, която като социално отговорна компания, участва в редица благотворителни инициативи, а тази година се включи и в подкрепата за хижите и заслоните на България! От компанията ще предоставят 20 оборудвани аптечки за първа помощ, които ще бъдат разположени в избрани планински хижи и заслони.

От стартъп до международен лидер

Credissimo е българска компания, основана през 2007 година, която не само революционизира финансовия сектор, но и активно работи за положително въздействие върху социалната среда. 

Всичко започва като амбициозен стартъп с ясна визия – да направи финансовите услуги по-достъпни и прозрачни. От самото начало компанията въвежда революционен за времето си подход – изцяло онлайн процес за кандидатстване и одобрение на кредити. Иновативното решение не само поставя основите на бизнес модела на Credissimo, но и я отличава като пионер в дигиталното кредитиране.

Този подход към клиентите се оказва ключов фактор за бързия растеж на компанията, осигурявайки ѝ значително конкурентно предимство. През своята 18-годишна история, Credissimo успешно пренася този модел на множество международни пазари. Способността да предлага бърз, удобен и дискретен процес на кредитиране се оказва универсално ценена от клиентите, независимо от географското им местоположение. Ясните условия и липсата на скрити такси пък лежат в основата на изграденото доверие.

Днес Credissimo се утвърждава като международен лидер в сектора на дигиталното кредитиране, оперирайки на множество пазари. Компанията продължава да развива и усъвършенства своя онлайн подход, интегрирайки най-новите технологични постижения, за да отговори на постоянно променящите се нужди на своите клиенти по целия свят. 

Иновации и професионализъм

Като иновативна компания Credissimo винаги е в крак с новите технологии, ето защо в работните процеси се използват изкуствен интелект и машинно обучение за оценка на кредитния риск. Този подход не само ускорява процеса, позволявайки мигновеното вземане на решения, но и го прави по-справедлив и обективен.

В бъдеще компанията планира да въведе още по-усъвършенствани алгоритми за оценка на риска, да разшири използването на изкуствен интелект и машинно обучение, и да подобри потребителското изживяване чрез интуитивни и персонализирани дигитални интерфейси. Гамата от финансови продукти и услуги, включително разработването на нови кредитни инструменти, спестовни продукти и финансови образователни програми също ще бъде разширена, в такт с нуждите на клиентите.

За да поддържа постоянно високо ниво на професионализъм, компанията инвестира в своите служители чрез разнообразни инициативи, включително редовни обучения, работилници за споделяне на знания и иновативни проекти. Особено внимание се отделя на баланса между работа и личен живот, като се организират различни тиймбилдинг активности – от спортни състезания и планински преходи до креативни работилници и доброволчески инициативи. Тези събития не само укрепват екипния дух, но и насърчават здравословен и активен начин на живот сред служителите.

Социална отговорност

Отговорна към обществото, компанията активно се ангажира с различни каузи, които имат реално значение за общността и допринасят за нейното благосъстояние. 

Социалната ангажираност на Credissimo се фокусира върху няколко ключови области като грижа за бездомни животни и оказване на помощ при форсмажорни природни ситуации като пожари и наводнения. Важна част от ангажираността е и подкрепата на уязвими групи, включително помощ за жени, жертви на насилие.

Подкрепа за „Хижа на годината 2024”

Решението на Credissimo да подкрепи „Хижа на годината 2024“ е естествено продължение на техния ангажимент към обществото и природата. Компанията ще осигури 20 напълно оборудвани аптечки за първа помощ, които ще бъдат разположени в избрани планински хижи и заслони.

„Ние в Credissimo вярваме, че бизнесът трябва да има положително въздействие върху обществото. Подкрепата ни за „Хижа на годината“ е начин да допринесем за безопасността на планинарите и да насърчим отговорния туризъм,“ споделят от компанията.

Разберете повече за хората, организациите, каузите и инициативите, които Credissimo подкрепя и насърчава тук: https://credissimo.bg/csr

За да сте в крак с новите услуги и инициативи на компанията последвайте Credissimo в Инстаграм и Credissimo във Фейсбук!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.