Дръзки предизвикателства в „Игри на траките“ в Казанлък

Игрите включват физически и логически изпитания, които всеки участник ще трябва да премине самостоятелно

0


Дата на събитието: 31.08.2024

Сподели

Shares

"Игри на траките" в КазанлъкОбщина Казанлък, ТД „Орлово гнездо“ и Археокомлекс „Долината на тракийските царе“ ви канят на първите „Тракийски игри на предизвикателствата“ на 31 август 2024 г. от 9:00 ч.

В близост до Тракийската гробница в парк „Тюлбето“ ще бъде обособен район за игрите, който ще включва пет зони. Със специално изготвена топографска карта всеки участник ще трябва да открие зоните и да се справи с предизвикателствата във всяка една от тях.

Игрите включват физически и логически изпитания, които всеки участник ще трябва да премине самостоятелно. Изпитанията включват преминаване на определено разстояние върху кубчета, хвърляне на чувалчета с пясък в определен периметър, дартс, физически упражнения и решаване на пъзел и една мистериозна задача, която ще бъде разкрита в деня на игрите.

Според правилата на приключението, участниците стартират на групи в точно определено време. След старта всеки участник сам ще може да реши как да намери и премине през всяка зона. Преодолявайки изпитанията на зоната, участникът получава карта от зоната, на която е отбелязано дали се е справил с предизвикателството. На финала участникът трябва да пристигне с пет карти от съответните зони – там ще го очаква загадка. Когато тя бъде решена, ще бъде засечено финалното време на всеки участник.

В зависимост от резултатите от изпитанията във всяка зона, участниците могат да получат и наказателно време.

За участие в „Тракийските игри на предизвикателствата“ може да се запишете предварително до 26.08.2024 г. Тук.

В деня на състезанието, на старта ще могат да се запишат допълнително най-много 10 човека.

Повече за събитието може да разберете тук.

Тракийските игри на предизвикателствата са част от програмата на Празници в долината на тракийските царе 2024.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.