Фестивал „Рагада Дугада“ – музикална експлозия в сърцето на Банско

Перфектното допълнение към Банско Джаз Фестивал, 2-4 август на Бяла сцена, Банско

0


Дата на събитието: 02.08.2024

Сподели

Shares

Фестивал Рагада Дугада„Рагада Дугада“ ще се превърне в най-значимия музикален фестивал на лято 2024, който ще дебютира от 2 до 4 август на оживената Бяла сцена в Банско. Сгушен в един от най-добрите планински курорти в България, този фестивал обещава наелектризиращо тридневно преживяване. Посетителите ще се насладят на динамичен състав от групи, диджеи от световна класа, първокласни звукови системи, зашеметяващи светлинни шоута и разнообразни семейни забавления. Пригответе се за калейдоскоп от музика и атракции в незабравима планинска обстановка!

Фестивал Рагада ДугадаНякои от най-известните и обичани артисти ще осветят Бялата сцена в Банско, добавяйки звездна сила и незабравими изпълнения към това грандиозно събитие – DJ89 и Натали Стефанова, Cool Den, Greesh, Тригайда, Иван Шопов, SkilleR и солистката на „Мистерията на българските гласове“ Вили Маринова, DJ Steven (Metropolis, MKNK recordings), DJ Alphabet, Beatoven, Deep George, Gatof, Kristoffer Beatrider (FUNKADELIA), Qtek Crew, Samm the Man, Silent Citizen, DJ Skill, Vataff Project и много други.

Водещият на „Рагада Дугада“ ще повдигне настроението на публиката с увлекателни игри, а за да направи изживяването още по-вълнуващо, той ще води шоуто от моторен парапланер. До сцената ще има специален детски кът с аниматори и разнообразни занимания за най-малките. Гостите ще могат да се възползват и от наемане на велосипеди и ATV, рисуване на графити със спрей върху тениски, полети с балон и тандемни парапланери, което гарантира безкрайни вълнения за всички.

Фестивал Рагада ДугадаПространството пред сцената разполага с 600 седящи места, като могат да се съберат 5000 човека, а входът за деца до 12 години ще бъде безплатен. За тези, които нямат автомобили, ще бъде осигурен безплатен транспорт от центъра на Банско до сцената и обратно. На територията на събитието ще може да опитате вкусни и разнообразни ястия, както и студени напитки за всеки вкус.

По време на фестивала ще има голям и напълно безплатен къмпинг, където всички гости ще имат възможност да разпънат палатки или да паркират своите кемпери. Паркингът за коли също ще бъде напълно безплатен.

Като част от фестивала на 4-ти август 2024 ще се проведе и Битка Рагада Дугада в 2 формата – „2 vs 2“ и „7 2 Smoke“ с награден фонд от 1800 лв., както и допълнителни предметни награди от нашите спонсори.

Фестивал Рагада ДугадаДомакин и водещ на събитието ще бъде NAS (Наско Маринов). Отговорен за добрата музика и батъл брейковете ще бъде единственият и неповторим DJ Skill, а журито ще бъде звездно – Fuego – Monstribe / Zulu Kings, Zak The Thriller – Monstribe / Balkan Mafia, Scavenger – SleepWalkingZ / Balkan Mafia / ATD.

Медийни партньори на фестивала са Радио ФМ+, Радио Фреш!, списание 360, а официалният глас зад кадър на всички наши радио и видео реклами е Калин Врачански.

*Само до 25 юли може да закупите билети за Музикален Фестивал Рагада Дугада на преференциална цена от 42.00 лв., вместо 80 лв., за трите дни на фестивала тук!

Очакваме ви.

Цялата страхотна програма на Музикален Фестивал „Рагада Дугада“ може да видите тук:

Фестивал Рагада ДугадаПрограма

02 август (петък)

18:00 Vankata The Turntablist – Festival Warm Up Set
20:30 DJ 89 & Natali Stefanova – Live Performance
22:00 SkilleR & Vili Marinova – Live Performance
22:30 Trigaida – Live Performace
00:00 Ivan Shopov – DJ Set
01:30 Vataff Project – Live DJ Set
03:00 Silent Citizen – DJ Set
04:30 Dario Bulgario – Live DJ Set

03 август (събота)

18:00 Beatoven – Vinyl Reggae Selection
19:30 DJ Sergio – Sunset Summer Mix
21:30 Music Selection by Krasi Elinov (The Host)
23:00 Greesh – Live Performance
00:30 Deep George – DJ Set
02:00 DJ Steven – Metropolis, MKNK Recordings
03:30 DJ Dylan Kay – Techno DJ Set
05:00 Extazia – Techno DJ Duo

04 август (неделя)

18:30 DJ Skill (Soul Searchin)
21:30 QTEK Crew – Live Performance
22:30 Cool Den – Live Performance
00:00 DJ Alphabet – DJ Set
02:00 Samm The Man – DJ Set
04:00 [gatof] – Live Set
04:45 Kristoffer Beatrider (FUNKADELIA) – Psy Trance DJ Set

Всичко за фестивала четете на неговия уебсайт и следете официалния му канал в YouTube. Билети може да закупите тук!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.