Laica 1946 е история за страстта, традицията и любовта към шоколадa, която се ражда в Арона през 1946 г. Зад марката стои основателят ѝ г-н Лино Сайни, предприемач, който успява да предаде на децата си любовта към какаовото изделие, работата и очарованието на това да създаваш радост.
Андреа, Фабио и Лусия Сайни са горди наследници на баща си, правейки от Laica една от водещите компании в производството и продажба на пралин и други шоколадови изделия.
„Историята на семейния ни бизнес и успехът ни, няма да имат никакво значение, ако не се стремим към нещо по-голямо от това“.
Това е причината за постоянните иновации, както технологични, така и персонални, разработване на нови продукти, подобряване на асортимента, което характеризира производството и позволява на марката да се наложи на националните и международни пазари.
Компанията разполага с около 250 служители, които гарантират производствени смени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, превръщайки се в сърцето на една развиваща се компания. Ежедневно Laica 1946 произвежда пет милиона шоколада.
С 11 модерни производствени линии, днес Laica 1946 предлага асортимент от над 100 различни шоколадови продукта за общо над 1000 референции.
След известни шоколадови монети, измислени от Лайка през 50-те години, днес има много видове шоколадови бонбони, които компанията произвежда: бонбони с или без пълнеж, шоколадови топчета, типичните джандуоти и кремини, да не забравяме и вкусната череша Ликьор Боери.
Шоколадите Laica навлизат за първи път на българския пазар и от тази седмица могат да бъдат намерени на щандовете на Кауфланд в страната. Не пропускайте да опитате истински италиански шоколад, съчетаващ ниска цена и високо качество!