GARMIN Enduro™ 3 – създаден за най-тежките изпитания

Ултра-производителният GPS смарт часовник е по-лек и с по-дълъг живот на батерията.

0
 

Сподели

Shares

GARMIN Enduro™ 3Представяме ви ултра производителния GPS смарт часовник GARMIN Enduro™ 3. Той има батерия с уникално дълго време на работа – издържаща до 320 часа в GPS режим  със соларно зареждане. Дизайнът е олекотен и на ръката си няма да усещате неговите 63 грама, а каишката е найлонова. Вградено LED фенерче ви помага в тъмната част на денонощието, а за ориентирането ви по желаното трасе на помощ идват предварително заредените topoactive карти.

GARMIN Enduro™ 3SATIQ™ технологията и multi-band GPS осигуряват превъзходна точност на позициониране. DYNAMIC ROUND-TRIP ROUTING ви връща у дома навреме.

ИЗДРЪЖЛИВ
С лек дизайн от само 63 гр., заедно с титаниев безел и устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, Вие ще сте готови да поемете най-трудните предизвикателства с Enduro 3. UltraFit найлоновата каишка осигурява комфорт на дълги разстояния.

НЕВЕРОЯТЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
Получете до 90 дни живот на батерията в режим на смарт часовник2 или 320 часа в GPS режим със соларно зареждане — всичко това с постоянно включен дисплей.

ВГРАДЕНО LED ФЕНЕРЧЕ
Истински интегриран фенер, с променлив интензитет на светлината и червена светлина за безопасност, ви дава по-голяма осведоменост в тъмното, осигурявайки удобно осветление, когато имате нужда от него. Strobe режимът може дори да съответства на вашия каданс на бягане.

GARMIN Enduro™ 3

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ
Повишете производителността на тялото си с целеви планове за силови тренировки и спорт-специфични тренировки за атлети от всякакъв вид.

ГОТОВ ЗА ПЪТЕКИТЕ
Със специфични за трейла функции като VO2 макс., за бягане по пистата, темпо, коригирано според наклона и NextFork™ насоки, смарт часовникът Enduro 3 е създаден, за да ви помогне да преодолеете най-трудните бягания и състезания.

ПОДОБРЕНА НАВИГАЦИОННА КАРТА
Динамична функция за двупосочен маршрут ви позволява да въведете колко далеч искате да стигнете – и да получите предложени маршрути, които ще ви върнат обратно навреме. Можете също да видите контурите на терена на TopoActive карта и да имате достъп до предварително заредени карти за голф игрища и ски курорти по целия свят.

GARMIN Enduro™ 3ИЗПЪЛНЕНИЕ

TRAIL RUN VO2 MAX
Изчислете VO2 max, чрез коригирате въз основа на променящите се условия на пътеката и терена, които могат да повлияят на производителността при бягане.

VISUAL RACE PREDICTOR
Получете прогноза какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K, полумаратон и маратон.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ
Планирайте стратегия за деня на състезанието с GPS-базирано насочване на темпото за избрано трасе или разстояние.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ
Вижте информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания за изтеглени трасета.

GRADE-ADJUSTED PACE
Вземете еквивалентното си темпо на бягане при същото усилие на равна земя или при изкачване.

GARMIN Enduro™ 3

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Разберете колко време трябва да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка.

RACE WIDGET
Подгответе се за следващото си състезание със съвети за тренировки, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и др.

PERFORMANCE METRICS
Измерете ефективността си с усъвършенствани показатели за тренировки, като VO2 max, тренировъчно натоварване и други.

ULTRARUN АКТИВНОСТ
Използвайте активността ultrarun с таймер за почивка и запишете времето, което прекарвате в пунктовете за помощ.

ADVENTURE RACING АКТИВНОСТ
Вижте ключови статистики по време на състезание. GPS-а записва, но не е достъпен за преглед, в съответствие с правилата на приключенските състезания.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ НА ВИСОЧИНА И ТОПЛИНА
Вижте как издържате на текущата надморска височина или топлина въз основа на Вашите здравни показатели.

АВТОМАТИЧЕН ТАЙМЕР ЗА ПОЧИВКА
Проследявайте времето, прекарано в пункт за помощ или контролно-пропускателен пункт по време на ултрарън — така че не е необходимо да натискате пауза.

GARMIN Enduro™ 3АКТИВНОСТИ И ФУНКЦИИ

  • предварително заредени профили на активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.
  • адаптивни или предварително изградени тренировъчни планове на Garmin Coach.
  • ежедневни предложения за тренировки
  • следвайте анимирани кардио, силови, йога и пилатес тренировки на екрана на часовника
  • ски и сноуборд: получавайте данни за изкачване и спускане заедно с показатели като каданс, дължина на крачката и наклон
  • XC SKI POWER: измервайте натоварването при упражнения, когато сте сдвоени с HRM-Pro™ Plus пулсомер (продава се отделно)
  • сърф: запишете броя на сърфираните вълни, достигнатата максимална скорост, изминатото разстояние и др.; да заснемете видео на вълни с технологията Surfline Sessions™
  • MTB: проследявайте детайлите на вашето каране със специализирани Grit® и Flow™ измервания

GARMIN Enduro™ 3ЗДРАВОСЛОВНИ ФУКЦИИ

  • СУТРЕШЕН ОТЧЕТ: Получете персонализиран преглед на Вашия сън, изглед за тренировка, HRV статус, време и други веднага щом се събудите.
  • HRV СТАТУС: Получете по-добро разбиране за цялостното си здраве, възстановяване и тренировъчна ефективност, докато спите.
  • ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР: Часовникът непрекъснато измерва сърдечния Ви ритъм2, за да Ви помогне да прецените колко усилено работите по време на дейности.
  • PULSE OX СЕНЗОР: Проследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите, и разберете как се адаптирате към надморската височина5.
  • МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ: Разберете възстановяването на тялото си с оценка на съня, разбивка на етапите на съня Ви и подробна информация за качество на съня4.
  • ЗАСИЧАНЕ НА ДРЯМКА: Автоматично проследявайте или регистрирайте Вашите дрямки, за да видите как те са от полза за Вашето тяло и да проверите препоръчаното време и продължителност.
  • JET LAG СЪВЕТНИК: Помогнете за минимизиране на ефектите от jet lag с насоки относно излагането на светлина, графика на съня и упражненията.
  • BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ: Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка4.
  • ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА: Вижте дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.
  • HEALTH SNAPSSHOT™ ФУНКЦИЯ: Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови здравни статистики, след което генерирайте отчет, който да можете да споделите.
  • ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО: Вижте как дишате през деня и нощта.
  • ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАТАЦИЯТА: Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани.

Всичко за GARMIN Enduro™ 3 можете да намерите в официалния сайт на GARMIN БЪЛГАРИЯ: garmin.bg или като посетите магазинa на марката на адрес София, Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на „Бул. Асен Йорданов“ 4-B.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.